Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

Estimert Pris:

Estimert Pris:

Estimert Pris:

PRISKALKULATOR

PRISKALKULATOR

PRISKALKULATOR

Trenger lager i by eller sted

(Prislkalkulatoren er i dag under vedlikehold og vil ikke vise riktige resultater. Vi kommer innen kort tid med riktig oppdaterte priser)!

Vilkår og betingelser

Estimater – Bindende og ikke-bindende

Det er to typer estimater. Bindende (fastpris) og ikke-bindende.

Bindende estimat (fastpris) av totale kostnader

Vi kan ta betaling for å gi et bindende estimat som beskriver hvilket type tilbud, flyttebiler og mannskap vi bruker. I de fleste tilfellene gjelder dette for tunge løft som pianoflytting og lengre flytteturer til andre fylker og byer i Neirge. Når du mottar et bindende estimat fra et oss, kan du ikke bli bedt om å betale mer. Så lenge du ikke har ekstra arbeidsoppgaver enn avtalt fra estimatet, som leveringsadresse, (adkomst, ekstra trapper, heisen fungerer ikke, montering, kaste søppel o.l.) Da kan Flyttegutta AS forlange ekstra betaling etter endt utført arbeid. Har du et bindende eller ikke-bindende estimat må du betale etter endt utført arbeid. Betal gjennom bank med bankkort, vipps eller nettbank.

Ikke-bindende estimat fra en cirkapris

Flyttegutta AS er ikke forpliktet til å ta betaling fra et ikke-bindende estimat. Et ikke-bindende estimat er ikke et bud eller en kontrakt. Et ikke-bindende estimat blir gitt fra Flyttegutta´s priskalkulator for å gi de som skal flytte en viss ide om hva det koster å flytte. Også, det er ikke sikkert om det koster mer eller mindre. Den aktuelle prisen til slutt vil bli etter hvilke priser som de fleste tilfellene er timebetaling for lokale flytteoppdrag. Flyttegutta AS må ta betaling ut fra egne tariffer uansett hva prisestimatet viser. Derfor så har priser fra en ikke-bindende estimat ingen avgjørende effekt på betalingen. 

HVIS DU BER OM YTTERLIGE TJENESTER ENN HVA SOM ER AVTALT MÅ DET KOMME TIL ENIGHET OM PRIS OG BETALING FØR JOBBEN SKAL UTFØRES.

Prisene bestemmes i henhold til den faktiske arbeidstiden. Hvis flytteoppdraget tar mer eller mindre tid enn anslått, vil prisen bli justert tilsvarende. På søndager tar vi 50% ekstra tillegg og på alle hverdager etter 17.00 Dette er ikke inkludert i priskalkulatoren. Innen Oslo og Viken tar vi betaling for kjøretid fra vår arbeidsplass som er på Aleksander Kiellands plass i Oslo. Vi bruker minimumsavgifter på våres tjenester. Flyttevask med garanti 60,- inkl. Mva per kvm (f.eks 60 kvm = 3600,- inkl. Mva) Minstepris er 3000,- inkl. Mva Utenfor Oslo og østlandsområdet gies det faste priser, vennligst ta kontakt. Handyman 700,- inkl. Mva per time (med verktøy) Pianoflytting, (test ut Pianopris kalkulatoren) safe, kopimaskin, tunge tinger, o.l. ta kontakt. (Egne faste priser) Minstepris er 2500,- inkl. Mva Flyttebyrå i Oslo og Viken - Timepriser og fastpriser. Det avhenger selvsagt av flere ting som f.eks hvor du flytter fra og til, når du ønsker å flytte og ikke minst hvor mye du ønsker å flytte. Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er å oppgi en så nøyaktig beskrivelse til flyttebyrået som mulig. Timeprisene i Oslo og Viken varierer fra 1200,- til 1500,- inkl. Mva kroner pr. time for 2 mann med flyttebil. Får man pristilbud under dette bør man undersøke bedriften nøye så man slipper å være en del av svart arbeid og prisdumping. Eksempler på fastpriser på ferdig pakkete flyttinger lokalt i Oslo og Viken med grei adkomst og gjennomsnitlig møblert, ikke høyere enn 2 etasje ved opplasting og levering: Hybel / studentbolig 2500,- inkl. Mva 1 roms (ca.35 m2) 6.250,- inkl. Mva 2 roms (ca.50 m2) 8.125,- inkl. Mva 3 roms (ca.75 m2) 10.000,- inkl. Mva 4 roms (ca.100 m2) 11.875,- inkl. Mva

Compare listings

Compare