Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

Flyttegutta ble først etablert i 2004 som et enkeltpersonforetak og har siden 2012 vært et aksjeselskap. 

Vi har utført alle typer flyttoppdrag nesten hver eneste dag i 18 år, (siden 2012) for det meste i Oslo og Viken.

Vi har satset mye over lengre tid med å skille oss ut fra andre i flyttebransjen med tunge løft som spesielt pianoflytting, flytting av safer, arkivskap, ovner og maskiner. Vi utfører også vanlige flytteoppdrag for private og bedrifter. Med lokalkjente og trofaste medarbeidere kan vi flytting, vi flytter alt og alle!

 

Flyttebyrå Oslo

Flyttegutta AS i dag

Ny adresse! Vi har nå flyttet inn i nye moderne lokaler rett ved Aleksander Kiellands Plass (ved siden av bussholdeplassen i Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO) Gamle og nye kunder er velkomne.

Vi drifter 8 flyttebiler hver dag i og rundt Oslo med samarbeidspartnere i Sandvika, Kolbotn, Skedsmo, Arendal, Bergen og Trondheim. 

Flytteprisene har alltid ligget behagelig justert iblant flyttebransjens priser og langt under de dyreste, men ikke av de billigste heller. Vi er et fullt service flyttebyrå som tilbyr alt innen flyttetjenester og er en av få som har egen mobil flyttelift som tar 350 kg opp til 18,5 meter (5. etasjer).

Framtidsmessig

Flyttebransjen har forrandret seg mye digitalt og det har blitt  mange flyttebyråer i de siste årene. Markedsføring, spesielt på Google, flere utenlandske eiere og ansatte er av de største forandringene. Flyttegutta følger nøye med i utviklingen og er høyt representert på søkemotorer og i flyttebransjen.

Nettsteder drevet av Flyttegutta AS

www.flyttegutta.no

www.flyttebyråioslo.no

www.pianoflytting.no

Compare listings

Compare