Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO
Hei, takk for vel utført oppdrag i går med 3 mann og flyttebil. Pakking og flytting av enebolig fra Tåsen til Kolbotn. Jeg kan trygt anbefale Flyttegutta og deres tjenester videre.
by Elise Berge, Oslo
Jeg bestilte pianoflytting fra Flyttegutta. Hadde flere ringerunder til andre flyttebyråer også og ble anbefalt å ringe Flyttegutta av de også. Denne oppgaven var ikke av de enkleste for å flytte et piano, men Flyttegutta var rutinerte og utførte flyttingen meget bra vil jeg si.
by Svein Erik Hallseth, Oslo
Ville bare gi tilbakemelding på at gutta kom på minuttet som avtalt og var kjempeflinke. Takk for god hjelp, og gi litt skryt videre 🙂
by Britt Ekesteen
Jeg fikk tips om dere fra en kollega om at dere var hyggelige, serviceinnstilte, pålitelige og ganske rimelige. Det stemte, og jeg kommer gjerne til å anbefale dere videre når noen jeg kjenner trenger flyttebyrå. Med vennlig hilsen
by Annette Heyerdahl 🙂
På mandag hadde vi tre gutter fra dere til å flytte for oss, og jeg ville bare sende en mail og si HERREGUD! Hva er dere for slags fantastisk firma? Jeg har aldri opplevd maken. Avtalen var at dere skulle komme klokka ni. Klokka 08:58 var gutta allerede i gang med å bære. Og for en bæring! De bar to og to kasser (som vi egentlig trodde vi hadde pakket litt for tungt). Rammemadrassen tok de på EN hånd, og styrta nedover trappa. De jobba så svetten rant og tok seg nesten ikke en pust i bakken. Før vi fikk sukken for oss var alle sakene våre pakket i bilen og vips så var de på vei til den nye leiligheten. Kl 11.00 var alle tingene våre båret inn i den nye leiligheten, og bilen kjørte avgårde. TO TIMER? På å flytte både ut og inn? Jeg hadde ikke i min villeste fantasi drømt om at det skulle gå så fort. Jeg er så imponert at jeg har ikke ord. Og som om ikke det var nok at det gikk så fort, så var gutta også utrolig hyggelige og blide.... og tingene våre ser HELT urørt ut. De har ikke ødelagt så mye som en smule. Det ser nesten ut som om hele flyttelasset er teleportert inn i den nye leiligheten. Og i går kom det folk fra dere for å vaske ut av den gamle leiligheten. Igjen var oppmøtet presist og jobben er utført på en upåklagelig måte. Vi er strålende fornøyde 🙂 Å kjøpe tjenester av dere er noe av det hyggeligste vi har gjort på lenge. Tusen hjertelig takk for en kjempejobb! Vi er allerede i gang med å anbefale dere til ALLE vi kjenner (også de som ikke skal flytte, hehe). Dere må gjerne bruke oss som referanse hvis dere ønsker. Mer fornøyde kunder tror jeg ikke dere får. Tusen, tusen takk.
by Ida Johansen og Alexander Nøkleby

Compare listings

Compare